Material

La Federació d’Ateneus de Catalunya posa a disposició de les entitats federades un seguit de material que podeu demanar per a les activitats que programeu a la vostra entitat.

Per poder gaudir d’aquest servei us podeu posar en contacte amb la FAC i us explicarem com demanar el material en modalitat de cessió.

  • Pantalla
  • Equip de so
  • Pissarra
  • Puzles infantils de cartró
  • Joc de memòria

La cessió de tot el material es pot dur a terme de forma gratuïta posant-vos en contacte amb la FAC. El cost de l’enviament l’haurà d’assumir l’entitat.


Carnets de Soci

Elaboració de carnets de socis de les entitats personalitzats per entitat amb el logo de la FAC.

Si voleu personalitzar els vostres carnets de socis, informeu-vos de les tarifes que oferim a les entitats federades. El nou servei d’impressió de carnets permet tenir un disseny personalitzat. El carnet és de plàstic dur, pot tenir banda magnètica o codi de barres, s’imprimeix a quatre tintes, per davant i per darrera i hi ha la possibilitat de fer

Preus especials per a totes les entitats federades. Des de la Federació d’Ateneus us faran un pressupost per a carnets de soci per a la vostra entitat. Comandes mínim 300 carnets.

Podeu consultar el preu del servei posant-vos en contacte amb la FAC: secretaria@ateneus.cat I 932688130


Jocs

Cessió gratuïta de puzles infantils de temàtica ateística.

El joc consta de 38 peces de 16 x16 cm amb dibuixos que representen les diferents activitats que podem trobar dins d’un ateneu. Des d’una Coral, passant pel Teatre o els Casals d’estiu i els Esplais o Agrupaments Escolta.

Si tens una activitat familiar a la teva entitat, pots demanar en cessió el Joc de Memòria dels Ateneus ifins i tot podem adaptar algunes de les fitxes a alguna activitat concreta que feu a la vostra entitat, posar el vostre logo, fotografia de la façana, etc.

Cessió gratuïta. Si voleu que us personalitzem el Joc el cost de cada parella és de 4€ + IVA

La cessió de tot el material es pot dur a terme de forma gratuïta posant-vos en contacte amb la FAC. El cost de l’enviament l’haurà d’assumir l’entitat.

Per a més informació o per saber com podem adaptar el Joc de Memòria dels Ateneus a la teva entitat, truca’ns al 932 688 130 o envia un correu a ateneus@ateneus.cat


So

Subministrament de materials de venda i lloguer d’àudio, il·luminació, pantalles gegants, vídeo i comunicació.


Reprografia

Empresa especialista en reprografia, arts gràfiques, material d’oficina i informàtica.