Delegació Territorial Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre

REFERENT TÈCNIC

Ernest Cabré
DT Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre
delegacioTGN@ateneus.cat
693 726 558

SEU
IRMU
Mas de la Coixa Rotonda Eix de l’Ebre. N-420, s/n (Móra la Nova)
Dimecres de 16h a 18h

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha desplegat el projecte Delegacions Territorials amb la voluntat de potenciar una nova visió territorial i per acostar-se a les necessitats de les entitats associades. Amb aquesta intenció us presentem la Delegació Territorial Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre.

FUNCIONS DE LA DT

  • Espais de participació territorial i de proximitat, una eina perquè les entitats es puguin conèixer i compartir experiències, problemes, i sobretot, solucions. Aquesta empatia generada fomentarà el treball en xarxa i l’aparició de projectes compartits, que rebran el suport del tècnic de la delegació.
  • Llibertat d’organitzar-se de la forma que creguin convenient, amb la creació de comissions, el nomenament de representants i les seves funcions, la convocatòria de reunions, trobades i/o jornades de treball… També podran organitzar les activitats del tipus que siguin per fomentar el treball en xarxa.
  • Hauran de reunir-se un mínim de dues vegades a l’any, un cop durant el primer semestre, i l’altre durant el segon. Una de les dues reunions territorials anuals coincidirà amb la sessió dels debats Els ateneus som essencials! que s’organitza des de la FAC, per tal d’acompanyar la reunió amb una sessió formativa.
  • Cada DT designarà dos membres del Grup Motor, un organisme de voluntaris i voluntàries d’ateneus federats que té per finalitat informar, debatre i repassar les línies de treball de la Federació d’Ateneus pels propers anys. Un fòrum on proposar accions i projectes concrets.

MÉS INFORMACIÓ

EN FORMEN PART (13)


Ateneu Cultural Josep TavernaAlforja
Centre d’Amics de ReusReus
Centre de Lectura de ReusReus
Germandat de Sant Isidre i Santa LlúciaReus
Orfeó ReusencReus
Societat Unió l’ArgenteraL’Argentera
Ateneu Agrícola d’AlmosterAlmoster
Casal de l’Espluga de FrancolíL’Espluga de Francolí
Centre ObrerLa Sènia
Ateneu BisbalencLa Bisbal de Falset
Ateneu de TarragonaTarragona
Societat Unió GandesanaGandesa
El Fènix Societat Recreativa i CulturalVila-seca

CÀRRECS DE RESPONSABILITAT

MEMBRES GRUP MOTOR:

El Grup Motor de la Federació d’Ateneus, comissió que té com a finalitat informar i debatre sobre les línies de treball del projecte de la FAC pels pròxims anys, s’ha reestructurat al llarg del primer i segon trimestre de 2023, i ha incorporat participants d’ateneus de tot el territori català.

Joan Ciurana / Centre d’Amics de Reus

Josep Maria Ferran Torrent / Ateneu de Tarragona

07/10/2023 | DT Camp de Tarragona – Terres de l’Ebre | Casal de l’Espluga de Francolí (Espluga de Francolí) Com arribar-hi


ACTIVITATS I PROJECTES DE LA DELEGACIÓ