Cicle Notes del Nord

Notes del Nord és l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la Federació d’Ateneus. Un cicle itinerant format per tres cantautors i tres cantautores de les comarques gironines que actuaran pels diversos ateneus federats del territori gironès.
Els sis artistes que formen part d’aquesa nova proposta de la Federació d’Ateneus de Catalunya són David Mauricio, Tona Gafarot, Tom Hagan, Marina Prat, Moshka i Madamme Mustash. Residents a diferents indrets de les comarques gironines, els sis músics que participen en el cicle Notes del Nord es dediquen professionalment a la música i tenen una trajectòria professional al darrere que els converteix en propostes musicals representatives i referents al territori.

El cicle Notes del Nord es durà a terme durant el segon semestre de 2021, entre els mesos de juliol i desembre, i les actuacions tindran una durada aproximada d’una hora. Com a totes les activitats de la delegació, aquesta proposta està ideada i pensada pels ateneus de les comarques gironines, per això cada entitat podrà escollir quants i quins artistes vol programar, així com les dates, els horaris i el format dels espectacles dins la seva programació.

Un dels requisits imprescindibles de l’activitat anual de la Delegació Territorial de Girona de la FAC és potenciar la cultura i les propostes originàries de les comarques gironines. Per aquesta raó, el cicle Notes del Nord ha nascut d’una enquesta realitzada entre els 21 ateneus federats de la delegació, que han escollit el nom de l’activitat i els diferents músics que formaran part d’ella.
A l’enquesta realitzada es van proposar 8 artistes masculines i 8 artistes femenines, tots i totes elles nascudes i/o residents al territori gironí. D’aquestes 16 propostes, els 3 artistes masculins i les 3 artistes femenines més votades són les que finalment han format part d’aquest cicle de cançó d’autor, que en tot moment ha tingut en compte la paritat de gènere com un pilar essencial de l’activitat.

Descarregueu el programa complet i el calendari del cicle clicant aquí.

A continuació podeu veure el recull de fotos del cicle: