Vesprades. Música als Ateneus

DOSSIER DE PREMSA


Què és?

La Delegació Territorial de Ponent-Alt Pirineu de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, estan preparant la 3a edició del cicle de concerts “Vesprades: Música als Ateneus”, que es durà a terme al llarg de tot l’any 2023.

Com l’any passat, els concerts dirigits als ateneus de la delegació es programaran durant dos períodes diferents del 2023: el primer entre els mesos d’abril i juny, i el segon, entre setembre i novembre. De l’1 de febrer al 28 de febrer, ambdós inclosos, es podran sol·licitar els concerts NOMÉS pel primer període del cicle a través d’aquest FORMULARI. La sol·licitud de concerts per al segon període es podrà fer més endavant.

Pel que fa al cartell d’artistes, es comptarà amb la participació d’Entre MaresBruAbrilXènia PaezLauzetaJoan BlauNeptú Itsasgorak. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Objectius:

  • Oferir a les propostes artístiques emergents del nostre territori un espai de qualitat on poder mostrar la seva creació.
  • Incidir especialment en el col·lectiu de joves de cada població i apropar-los a les entitats culturals de referència per rejovenir el seu teixit  ssociatiu.
  • Fomentar les activitats en xarxa per les entitats que formen la Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Calendari 2022:

 

Recull fotogràfic de l’edició d’enguany: