Comunicació

Descomptes en producció de material fotogràfic i audiovisual i en subscripció a mitjans de comunicació.


Audiovisuals i fotografia

Punt TV és una productora audiovisual que treballa en el camp del vídeo màrqueting, vídeo publicitari, vídeo corporatiu i vídeo professional. El seu objectiu és el de crear peces audiovisuals que facin destacar els seus clients i les seves marques d’una manera atractiva, inspiradora i diferenciadora. El Videomàrqueting és l’eina ideal per donar-se a conèixer al públic, atraure’l i fidelitzar-lo.

Punt TV fa un descompte d’un 20% per a entitats federades en Videomàrqueting.

Toni Galitó és fotògraf professional expert en el seguiment d’activitats culturals. Ofereix serveis de fotoperiodisme, reportatges i tractament d’imatges.

Fa un 10% de descompte per a entitats federades en els seus serveis.


Subscripcions a mitjans de comunicació

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha arribat a un acord amb el setmanari El Temps i amb el diari EL PUNT AVUI, per oferir a les entitats federades i als seus socis, descomptes per a la subscripció a aquests mitjans de comunicació.

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines.

Descompte:

20% per als ateneus federats i 15% per a socis dels ateneus.

El Temps és un setmanari de política i cultura editat a València per Edicions del País Valencià des de 1984. N’és editor Eliseu Climent. Té redaccions a Barcelona, i Palma.

Descompte:

Preu especial de 130 euros/any per la subscripció en paper i digital (10% menys que la subscripció habitual i 40% respecte del preu de la revista) per a totes les entitats adherides a la Federació     d’Ateneus de Catalunya i els seus socis i sòcies.

Sis mesos de subscripció digital gratuïta per a tots els socis i sòcies dels ateneus associats a la federació amb motiu del 35è aniversari d’El Temps.
Descompte de 50% en qualsevol tarifa publicitària del setmanari El Temps per a qualsevol entitat adherida a la Federació d’Ateneus.

Contacte:

comunicacio@ateneus.cat I 932688130 I www.eltemps.cat