El Cicle de Poesia i Arts s’ha inaugurat i ens han entrevistat a Ràdio l’Escala

El Cicle de Poesia i Arts s’ha inaugurat i ens han entrevistat a Ràdio l’Escala

El divendres 18 de setembre s’ha inaugurat el Cicle de Poesia i Arts, l’activitat anual de la DT Girona. L’acte inaugural ha tingut lloc a la Societat l’Amistat de Cadaqués i ha comptat amb la presència del president de la FAC Pep Morella, la delegada Olga Porterias, la presidenta de la Societat l’Amistat Patrícia Linares i el poeta i coordinador del cicle Ramon Bartrina, protagonista també del recital de Poesia Ecologia, que ha inaugurat el cicle amb el baixista Ivan OG i ha ofert un espectacle de poesia relacionada amb la ciència i la reivindicació ecològica. Aquest ha estat el primer recital del cicle, que s’allargarà fins a finals d’any i passarà per més de 10 ateneus de les comarques gironines. En el següent enllaç es pot escoltar una entrevista al coordinador dels artistes del cicle Ramon Batrina i el president de la Federació d’Ateneus Pep Morella: http://www.radiolescala.cat/audio/27236-que-passa-a-les-comarques-gironines-cicle-de-poesia-i-arts.

A algunes poblacions com Cadaqués, Figueres o Blanes han programat el cicle complet i gaudiran dels cinc espectacles que conformen el cicle, mentre que d’altres entitats han apostat per programar un únic recital, com La Unió Escaulenca de Les Escaules o la Societat La Fraternitat de Sant Llorenç de la Muga, així que val la pena aprofitar l’ocasió! Els propers espectacles que es duran a terme són els següents:

  • Dissabte 3 d’octubre (20h) a la Unió Escaulenca de Les Escaules

POESIA SENSUAL, amb Rosa Pou i Aleix Cansell: La cantautora, poeta i lletraferida Rosa pou juga amb els mots i les paraules per oferir aquest recital sensual i sensible alhora. La bellesa i l’erotisme són els protagonistes d’aquest espectacle conduit per la música i el piano d’Aleix Cansell.

  • Diumenge 11 d’octubre (12:30h) a La Societat l’Amistat de Cadaqués
  • Dissabte 17 d’octubre (17:30h) al Casino Menestral de Figueres

POESIA FAMILIAR, amb Azucena Momo i Queralt Armengol: La delicadesa dels poemes escrits i recitats per la professora i ballarina Azucena Momo es combina perfectament amb l’art plàstic de la il·lustradora Queralt Armengol, que acompanyarà els versos amb un dibuix exclusiu per a aquell recital.

  • Diumenge 11 d’octubre (19h) a la Societat La Fraternitat de Sant Llorenç de la Muga

POESIA DIVERTIDA, amb Danilo Facelli i Hugo Martínez: La guitarra espanyola de Hugo Martínez serà el fil conductor d’aquest recital de poesia musicat, el qual té un principal objectiu: fer riure al públic assistent. L’actor i poeta Danilo Facelli posarà veu i lletra als versos humorístics de l’espectacle.

A principis d’octubre es podrà consultar tot el calendari amb els diferents espectacles programats arreu de les comarques gironines.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.