El Cicle de Poesia i Arts s’ha inaugurat i ens han entrevistat a Ràdio l’Escala

El Cicle de Poesia i Arts s’ha inaugurat i ens han entrevistat a Ràdio l’Escala

El divendres 18 de setembre s’ha inaugurat el Cicle de Poesia i Arts, l’activitat anual de la DT Girona. L’acte inaugural ha tingut lloc a la Societat l’Amistat de Cadaqués i ha comptat amb la presència del president de la FAC Pep Morella, la delegada Olga Porterias, la presidenta de la Societat l’Amistat Patrícia Linares i el poeta i coordinador del cicle Ramon Bartrina, protagonista també del recital de Poesia Ecologia, que ha inaugurat el cicle amb el baixista Ivan OG i ha ofert un espectacle de poesia relacionada amb la ciència i la reivindicació ecològica. Aquest ha estat el primer recital del cicle, que s’allargarà fins a finals d’any i passarà per més de 10 ateneus de les comarques gironines. En el següent enllaç es pot escoltar una entrevista al coordinador dels artistes del cicle Ramon Batrina i el president de la Federació d’Ateneus Pep Morella: http://www.radiolescala.cat/audio/27236-que-passa-a-les-comarques-gironines-cicle-de-poesia-i-arts.

A algunes poblacions com Cadaqués, Figueres o Blanes han programat el cicle complet i gaudiran dels cinc espectacles que conformen el cicle, mentre que d’altres entitats han apostat per programar un únic recital, com La Unió Escaulenca de Les Escaules o la Societat La Fraternitat de Sant Llorenç de la Muga, així que val la pena aprofitar l’ocasió! Els propers espectacles que es duran a terme són els següents:

  • Dissabte 3 d’octubre (20h) a la Unió Escaulenca de Les Escaules

POESIA SENSUAL, amb Rosa Pou i Aleix Cansell: La cantautora, poeta i lletraferida Rosa pou juga amb els mots i les paraules per oferir aquest recital sensual i sensible alhora. La bellesa i l’erotisme són els protagonistes d’aquest espectacle conduit per la música i el piano d’Aleix Cansell.

  • Diumenge 11 d’octubre (12:30h) a La Societat l’Amistat de Cadaqués
  • Dissabte 17 d’octubre (17:30h) al Casino Menestral de Figueres

POESIA FAMILIAR, amb Azucena Momo i Queralt Armengol: La delicadesa dels poemes escrits i recitats per la professora i ballarina Azucena Momo es combina perfectament amb l’art plàstic de la il·lustradora Queralt Armengol, que acompanyarà els versos amb un dibuix exclusiu per a aquell recital.

  • Diumenge 11 d’octubre (19h) a la Societat La Fraternitat de Sant Llorenç de la Muga

POESIA DIVERTIDA, amb Danilo Facelli i Hugo Martínez: La guitarra espanyola de Hugo Martínez serà el fil conductor d’aquest recital de poesia musicat, el qual té un principal objectiu: fer riure al públic assistent. L’actor i poeta Danilo Facelli posarà veu i lletra als versos humorístics de l’espectacle.

A principis d’octubre es podrà consultar tot el calendari amb els diferents espectacles programats arreu de les comarques gironines.

Deixa el teu comentari