Us expliquem els packs SENY i RAUXA de l’Aplec dels Ateneus!

Us expliquem els packs SENY i RAUXA de l’Aplec dels Ateneus!

El pròxim 2 de juny us esperem a la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló per celebrar junts l’Aplec dels Ateneus! Però, tot i les ganes que tenim que arribi el gran dia, encara no us podem compartir tot el contingut de l’Aplec. Això sí, us podem fer un petit avançament per anar obrint la gana… parlem del Pack Seny i el Pack Rauxa.

 

  • PACK SENY:  Inclou una bossa de tela, un barret i un ventall. Té un preu de 10€.
  • PACK RAUXA: Inclou tiquets per l’esmorzar i el dinar popular, així com dos cartrons per jugar al “Quinto, quina o pula… digues-li com vulguis!“, i tot el contingut del Pack Seny. Té un preu de 30€.

Podreu adquirir els vostres packs en arribar a la Colònia Güell el mateix dia 2 de juny, a la Carpa FAC de la Plaça Joan Güell. Únicament, podreu participar del dinar popular amb el tiquet del Pack Rauxa, però durant tot el dia hi haurà disponibles foodtrucks on fer un refrigeri o un àpat.

També, durant tot el dia hi haurà una barra solidària, que finançarà les Beques FAC, que permeten als ateneus federats oferir activitats socioculturals de manera gratuïta a aquelles persones que no poden assumir-ne el cost total. S’hi inclouen persones associades que ja fan alguna activitat a l’entitat, i també les adreçades des d’entitats del tercer sector social que col·laboren amb l’ateneu.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.