Nou ‘Encontres’ de centres d’estudis i ateneus al Maresme

Nou ‘Encontres’ de centres d’estudis i ateneus al Maresme

Inscripcions a l’Encontres: Maresme mitjançant aquest enllaç.

L’Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i la Federació d’Ateneus de Catalunya us convidem a participar a la segona edició dels Encontres, què pretenen generar un espai de confluència en l’àmbit comarcal entre centres d’estudis i ateneus.

Aquestes sessions s’emmarquen dins del programa Sumar per multiplicar, què té com a objectiu generar sinergies i col·laboracions entre els centres d’estudis i els ateneus a partir de trobades arreu del territori.

Després de l’èxit de la primera edició, realitzada al Centre Cívic Mas Lluí, seu del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), el cicle de sessions continua i arriba a Sant Andreu de les Llavaneres, seguint amb la seva tasca de crear llocs de trobada entre els centres d’estudis i ateneus d’arreu dels territoris catalans.

La trobada tindrà lloc el dijous 23 de novembre a les 18.30 hores al Casal de les Llavaneres (Av. de Catalunya, 56), a Sant Andreu de Llavaneres.

La segona edició dels Encontres compta amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal del Maresme i amb el suport del Casal de les Llavaneres i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Us podeu inscriure a través d’aquest enllaç.

Consulteu aquí el llistat de centres d’estudis i ateneus del Maresme.

1 Comment

  • Publicat fa 11/11/2023

    Joana Asensio Solaz

    No podré assistir a la trobada.
    Moltes gràcies

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.