Quatre ateneus federats acolliran el Barnasants 2023

Quatre ateneus federats acolliran el Barnasants 2023

L’Ateneu de Tàrrega, la Unió Casal Gelidenc, l’Ateneu Igualadí i l’Ateneu Santfeliuenc acolliran actuacions del festival de cançó popular de referència a Catalunya, el Barnasants, dirigit per l’activista cultural Pere Camps, amb el suport de Laura de Agorreta i Marçal Girbau.

El projecte cultural Barnasants va néixer amb l’objectiu de donar impuls a la cançó d’autor, d’encarnar l’esperit i els valors que va representar el moviment de la nova cançó, de fer-la conèixer a les generacions més joves de manera que constitueixi un pont de comunicació amb les generacions anteriors, i fomentar-ne la transmissió i l’escolta.

La 28a edició del Barnasants es va presentar dilluns 23 de gener, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Enguany ret homenatge al cantautor xilè assassinat pel general Pinochet,  Víctor Jara, dedicant-li el cartell. El país convidat és Cuba. El Festival va debutar amb el concert de les Orquestres per la Llibertat , el 27 de gener al Teatre Joventut de l’Hospitalet.

Els concerts als ateneus federats seran:

  • Maria Jaume, diumenge 12 de febrer, a les 18 h, al Teatre Ateneu de Tàrrega.
  • Gemma Humet, divendres 17 de febrer, a les 21 h, a l’Ateneu Santfeliuenc.
  • Pi de la Serra, divendres 24 de febrer, a les 21 h, a l’Ateneu Igualadí.
  • Feliu Ventura, divendres 24 de març, a les 21 h, a l’Ateneu Santfeliuenc.
  • Sergi Carbonell, divendres 24 de març, a les 22.30 h, a la Unió Casal Gelidenc.

Consulteu tota la programació en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.