La Federació d’Ateneus atorgarà el Premi Honorífic dels Premis Ateneus 2022 a l’Acadèmia del Cinema Català

La Federació d’Ateneus atorgarà el Premi Honorífic dels Premis Ateneus 2022 a l’Acadèmia del Cinema Català

L’ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ rebrà el Premi Honorífic dels PREMIS ATENEUS 2022, que enguany tindrà lloc el proper 20 de desembre al Disseny Hub Barcelona.

El Premi Honorífic té com a objectiu donar valor a entitats, institucions o persones relacionades d’alguna manera amb el món ateneista i que han destacat en el seu treball en l’àmbit cívic, cultural o artístic del nostre país.

En aquest cas, el guardó vol reconèixer la tasca de l’Acadèmia del Cinema Català a l’hora d’acostar les produccions catalanes al territori a través del Cicle Gaudí, una xarxa de la qual en formen part 20 ateneus d’arreu del país (que representen el 20% del total d’espais del cicle). Tant l’Acadèmia com la FAC valoren molt positivament l’experiència i consideren que “aquesta sinèrgia entre el cicle i els ateneus és vital per a la producció audiovisual catalana”. El premi també pretén posar en valor els èxits que diverses produccions catalanes han aconseguit durant aquest darrer any.

SI VOLEU ASSISTIR A LA GALA DE LLIURAMENT DELS PREMIS, CLIQUEU AQUÍ

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.