Eleccions a la Junta Directiva de la FAC

Eleccions a la Junta Directiva de la FAC

D’acord amb els Estatuts de la Federació d’Ateneus de Catalunya, a la propera assemblea general de socis, que celebrarem el 25 de març de 2023 a la seu del Casino del Centre de l’Hospitalet de Llobregat, es procedirà a l’elecció de la junta directiva de la FAC pel període 2023 – 2027.

A inicis de l’any us farem arribar la convocatòria oficial de l’assemblea, però ara us informem del procés electoral perquè tingueu suficient temps per plantejar-vos presentar candidatura al càrrec de President/a o a membre de la junta directiva. Per tant queda obert el període de presentació de candidatures per formar part de la junta directiva de la Federació d’Ateneus pels propers 4 anys. Tingueu en compte que la candidatura a president/a es presenta a part de la candidatura a membre de la junta directiva.

La gestió de la FAC és una qüestió de tots els ateneus federats, i formar part de la Junta és una oportunitat per treballar des de dins pel reconeixement i la promoció de la tasca que fan les entitats culturals catalanes; proposar nous projectes i idees que fomentin el treball en xarxa i l’intercanvi d’experiències entre les associacions culturals, i ajudar a millorar la gestió interna d’aquestes entitats. El futur dels ateneus depèn de tots.

Teniu temps de presentar candidatures fins el 25 de febrer de 2023.

Article 19
[1] Les candidatures de persones avalades per les associacions federades que optin a la Junta Directiva hauran de fer-se mitjançant un escrit dirigit a la Federació, amb un termini màxim d’un mes abans de la celebració de l’Assemblea General.
Els candidats a president es presentaran a l’assemblea i seran sotmesos a votació, que decidirà per majoria l’acceptació d’un dels candidats.
[2] La Junta Directiva en farà una llista alfabètica i la trametrà a totes les associacions amb una antelació mínima de quinze dies.
[3] Si alguna candidatura no reuneix els requisits exigibles, no s’inclourà a la llista però es comunicarà el motiu de la decisió de l’Assemblea General, a l’interessat i a l’associació que l’ha avalat.
[4] L’elecció de la Junta Directiva es farà amb llistes obertes i amb vot secret.
[5] L’escrutini es farà públic al mateix moment i es proclamaran les candidatures que hagin obtingut més vots.

Descarrega’t aquí el MODEL DE CANDIDATURA A JUNTA DIRECTIVA en Word i en PDF.

Descarrega’t aquí el MODEL DE CANDIDATURA A PRESIDÈNCIA en Word i en PDF.

Les candidatures les podeu enviar per correu postal a l’adreça de la Federació o per correu electrònic a l’adreça ateneus@ateneus.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.