III Ajut a la investigació ‘Pastorets de Catalunya’

III Ajut a la investigació ‘Pastorets de Catalunya’

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya amb la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner convoquen l’ajut a la recerca Pastorets de Catalunya, amb caràcter anual.

Per tercer any consecutiu, l’ajut cerca acomplir amb el seu objectiu d’estimular la recerca i el coneixement sobre les representacions teatrals de Els Pastorets tant des d’un punt de vista històric com antropològic i social i en relació als diferents àmbits que hi intervenen com són la història, l’escenografia, el text literari, les entitats i grups amateurs que els representen.

També es podran presentar estudis que analitzin les representacions en un context territorial ampli o de manera comparativa.

Poden beneficiar-se d’aquest ajut els investigadors de l’àmbit universitari o dels centres d’estudis que presentin de forma individual o col·lectiva una proposta que s’adeqüi a les bases establertes.

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2022, a les 24 hores.

L’ajut està dotat amb 3.000 € (subjecte a les retencions fiscals que corresponguin). El termini per a la realització del treball serà d’un any des del moment de la notificació de la concessió. L’autor podrà sol·licitar una pròrroga d’un mes si ho considera necessari.

El veredicte del jurat s’anunciarà abans del 5 de desembre de 2022.

Consulteu les bases aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.