‘La informació és la clau’: publiquem un nou document informatiu sobre seguretat informàtica als ateneus

‘La informació és la clau’: publiquem un nou document informatiu sobre seguretat informàtica als ateneus

Actualment, tota l’activitat de les entitats passa per un ordinador o sistema informàtic. Això comporta una gran avantatge per l’organització, millor gestió i control de tot el que fa referència a l’entitat, però a la vegada més risc de patir atacs informàtics. Els atacs informàtics poden ser diferents, però en tot cas el resultat és una pèrdua total o parcial de la informació que tenim emmagatzemada en els sistemes informàtics.

Per aques motiu, des del Servei Jurídic de la FAC, hem elaborat un document La informació és la clau sobre la seguretat informàtica als ateneus, que respon a preguntes sobre com solen entrar els virus, si els podem evitar o com podem verificar si el correu és segur.

CONSULTA AQUÍ EL DOCUMENT ‘LA INFORMACIÓ ÉS LA CLAU: SEGURETAT INFORMÀTICA ALS ATENEUS’

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.