El Casal Camprodoní acull el primer espectacle de l’ALTER ARTS

El Casal Camprodoní acull el primer espectacle de l’ALTER ARTS

El passat diumenge, 17 de juliol, el Casal de Camprodoní va acollir el primer espectacle de l’activitat anual d’enguany de la Delegació Territorial de Girona de la FAC,  ALTER ARTS. Expressions artístiques alternatives itinerants, amb l’espectacle familiar de Magic Palo.

El cicle continuarà del 17 de setembre al 19 de novembre per sis ateneus de la delegació, amb els espectacles de Màgic Palo (màgia infantil), Biterna (grup musical de folk), Cos i Ficades (Circ i mixtura d’arts) i Poesia Sensual (Poesia i música).

Us deixem amb un petit recull fotogràfic del darrer espectacle:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.