Ateneus, consulteu els avantatges que podeu gaudir gràcies al conveni signat amb Electra Caldense

Ateneus, consulteu els avantatges que podeu gaudir gràcies al conveni signat amb Electra Caldense

La Federació d’Ateneus va signar el 22 de maig de 2022 un conveni de col·laboració amb Electra Caldense Energia, SA, que ofereix a les entitats federades un servei personalitzat de diferents tipus de subministraments energètics: energia elèctrica, gas i instal·lació de plaques fotovoltaiques, entre d’altres, amb un seguit d’avantatges econòmics.

El Grup Electra compta amb una llarga experiència en l’assessorament de projectes energètics, en entorn industrial i domèstic per a l’optimització de l’eficiència energètica, així com sobre la implementació de projectes relacionats amb la comercialització d’energia renovable i mobilitat elèctrica (comunitats energètiques i punts de recàrrega de VE). Alhora compta amb la capacitat, coneixements recursos tècnics i empresarials necessaris per a oferir serveis de consultoria de mercat energètic des d’una visió holística.

Per a més informació podeu visitar la pàgina de serveis de la Federació en matèria de gestió i subministraments

O, si teniu algun dubte, contacteu amb la FAC per mitjà del mail ateneus@ateneus.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.