Es presenta, a Llorenç del Penedès, la 3a Trobada Nacional d’Ateneus

Es presenta, a Llorenç del Penedès, la 3a Trobada Nacional d’Ateneus

Divendres 20 de maig, es va presentar la 3a Trobada Nacional d’Ateneus, una jornada impulsada per la Federació d’Ateneus, que es durà a terme a Llorenç del Penedès el dissabte 28 de maig, i vol afavorir la interacció dels socis i sòcies d’ateneus, així com dels veïns i veïnes de la localitat i la comarca.

L’acte de presentació, conduit per Josep Robert Segarra, representant de la Delegació territorial de les comarques tarragonines de la Federació d’Ateneus, va consistir en un vermut informal i va comptar amb la presència de Ramon Sicart, president de La Cumprativa, i Jaume Ràfols, vicepresident de El Centre, ambdós ateneus amfitrions de l’esdeveniment; Jordi Marlès, alcalde de Llorenç del Penedès, i Pep Morella, president de la FAC.

L’alcalde va destacar que la Trobada Nacional “és una oportunitat per reivindicar la tradició i la cultura de Llorenç, ja que sempre hem sigut un municipi referent en aquests termes.” Per la seva banda, Pep Morella va explicar que “els ateneus som estructures arrelades al territori i ens hem de conèixer, i aquesta és una molt bona ocasió per fer-ho.”

El president de La Cumprativa va voler remarcar “ens hem distribuït les activitats entre els dos ateneus. Aquí hi trobareu actes tant diversos com la mostra del jocs de la Butifarra, el concert-vermut i l’exposició sobre l’espoli franquista“. Finalment, el vicepresident del Centre va afegir “animo a la gent a participar, serà la festa major dels ateneus i volem posar el llistó ben alt amb el que farem a Llorenç.”

Més informació sobre la 3a Trobada Nacional i inscripcions aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.