Ateneus, participeu i promocioneu la Trobada Nacional d’Ateneus!

Ateneus, participeu i promocioneu la Trobada Nacional d’Ateneus!

La Trobada Nacional d’Ateneus és una jornada impulsada des de la Federació d’Ateneus de Catalunya per afavorir la interacció i la cooperació dels socis i sòcies d’ateneus, en un espai d’oci amb activitats ludicofestives i debats relacionats amb l’associacionisme cultural.

Aquest 2022, es durà a terme el 28 de maig a Llorenç del Penedès, i comptarà amb un munt d’activitats per a tots els públics: jocs tradicionals, actuacions musicals, cercavila, exposicions, i molt més!

La 3a edició de la Trobada Nacional serà possible gràcies a la col·laboració dels ateneus el Centre i La Cumprativa, la coordinació de la Delegació territorial de les Comarques de Tarragona, i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Llorenç del Penedès.

Des de la Federació, fem una crida a tota aquella gent que viu amb passió els ateneus que facin la màxima difusió possible en els seus cercles propers, per aconseguir fer de la Trobada, un espai on tots els socis i sòcies puguin celebrar junts la festa de l’ateneísme.

Inscriu-te a través d’aquest formulari.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.