Torna Camins d’Ateneus amb la ruta Sarrià – Sant Cugat

Torna Camins d’Ateneus amb la ruta Sarrià – Sant Cugat

El proper dissabte 27 de febrer, la Delegació Territorial de Barcelona Ciutat ha organitzat, mitjançant el projecte Camins d’Ateneus, una ruta a peu des del barri de Sarrià de Barcelona fins a Sant Cugat. L’excursió s’iniciarà a la Plaça Pep Ventura, a les 8:45h, i el preu per assistir serà de 5€, que s’abonaran el mateix dia en metàl·lic. La recaptació de la ruta anirà destinada a l’entitat social Espais de lleure i esport.

Les inscripcions es poden fer fins al dia 25 de febrer, omplint el formulari que trobareu clicant aquí.

Camins d’Ateneus és un projecte de la Federació d’Ateneus que promou el coneixement de diferents poblacions a través dels seus ateneus. S’organitzen caminades en pobles o ciutats per visitar els ateneus, antics ateneus, entitats associatives culturals o llocs d’interès relacionats amb aquests.

Si necessiteu més informació, contacteu amb: barcelona@ateneus.cat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.