Nova edició del cicle ‘Vesprades. Música als Ateneus’

Nova edició del cicle ‘Vesprades. Música als Ateneus’

La Delegació Territorial Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya, conjuntament amb la Casa de la Música de Lleida, l’Alt Pirineu i Aran, estan ultimant els detalls per posar en marxa la nova edició del cicle de concerts ‘Vesprades. Música als Ateneus, que es durà a terme al llarg de tot l’any 2022.

En aquesta ocasió, els concerts dirigits als 18 ateneus federats de la delegació es programaran durant dos períodes diferents de l’any 2022: el primer serà entre els mesos d’abril i juny, i el segon entre setembre i novembre. Del 7 de febrer al 7 de març, ambdós inclosos, es podran sol·licitar els concerts NOMÉS pel primer període del cicle (enllaç al formulari). La sol·licitud de concerts per al segon període es podrà fer a partir de finals d’abril.

Pel que fa al cartell d’artistes, es comptarà amb la participació d’Ares Gratal, Helen, Asori, El Mudo Kon Voz, Olga Zoet, Alidé Sans, Javi Queralt i Víctor González. Totes són propostes emergents i del territori de Ponent.

Enguany, s’incorporen altres novetats en el funcionament:

  • Es demanarà que totes les entitats facilitin dues dates alternatives per poder programar el concert amb més comoditat. Aquestes dates hauran d’estar ordenades per prioritat (primera i segona opció).
  • El cost de cada concert serà de 100€ + IVA. La recaptació de la venda d’entrades, tant a la plataforma on-line com directament a taquilla, serà íntegrament per l’entitat. Un cop realitzat el concert es farà el còmput dels diners recaptats i es restaran del cost del concert.
  • Si es vol programar més d’un concert s’ha de tenir en compte que només se subvencionarà un concert per entitat i els següents seran a preu de cost. Si hi esteu interessats/des, l’organització us facilitarà tota la informació sobre el cost de cada proposta artística i els mitjans tècnics necessaris.
  • Al cicle hi participaran 8 artistes diferents que l’organització assignarà en funció de la disponibilitat i les dates proposades. Totes són propostes emergents del territori. No es podrà sol·licitar un artista concret.
  • Els preus i tipus d’entrades seran els següents: 5€ per l’entrada general i gratuïtat per socis/es de l’entitat i pels titulars del Carnet Jove. En cas que es vulgui modificar aquesta tipologia, ens ho heu de comunicar en el moment de fer la sol·licitud del concert i estipular exactament quins preus voleu posar. La gratuïtat pels titulars del carnet jove no es podrà modificar. No s’acceptaran canvis un cop es confirmi el concert.

Calendari del cicle:

Del 7 de febrer al 7 de marçPeríode de sol·licitud dels concerts que es vulguin programar durant la primera part del cicle (abril, maig i juny). Enllaç al formulari.
Abril, maig i junyPrimera part del cicle
Finals d’abrilPeríode de sol·licitud dels concerts que es vulguin programar durant la segona part del cicle (setembre, octubre i novembre)
Setembre, octubre i novembreSegona part del cicle

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.