Català inclusiu: “I tu, et comuniques de manera inclusiva i natural?”

Català inclusiu: “I tu, et comuniques de manera inclusiva i natural?”

Des de l’Apòstrof s’ha llençat la iniciativa “Català inclusiu i natural“, un llibret que té com a objectiu posar a disposició de totes les organitzacions arguments i recursos per expressar-nos en un llenguatge inclusiu o igualitari.

Català inclusiu i natural” és conseqüència d’una voluntat de crear una societat més justa i igualitària. Es tracta d’un document centrat en el llenguatge inclusiu que, d’una banda, repassa els usos, estructures i convencions sexistes, androcèntriques i similars que encara perviuen en el català, com en la majoria de les llengües, i que, de l’altra, recomana maneres per evitar-les.

Pots descarregar-te el llibret en aquest enllaç. Si el voleu rebre físicament, us podeu posar en contacte amb Apòstrof i us el faran arribar tan aviat com es pugui.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.