La companyia ‘LA CUBANA’ rebrà el Premi Honorífic dels Premis Ateneus 2021

La companyia ‘LA CUBANA’ rebrà el Premi Honorífic dels Premis Ateneus 2021

Us informem que la companyia LA CUBANA rebrà el Premi Honorífic dels PREMIS ATENEUS 2021 en el decurs de la gala que tindrà lloc el proper 21 de desembre a la carpa del Circ Històric Raluy, al Moll de la Fusta de Barcelona.

El Premi Honorífic és una novetat d’aquesta 32ª edició dels premis i neix amb l’objectiu de donar valor a entitats, institucions o persones relacionades d’alguna manera amb el món ateneístic que han destacat en la seva tasca en l’àmbit comunitari, cívic, cultural o artístic del nostre país.

Per a aquest primer guardó, s’ha escollit a La Cubana per ser una companyia de prestigi i alhora molt popular que enguany celebra els seus 40 + 1 anys, una llarga i exitosa carrera que va tenir els seus orígens, abans que es digués La Cubana, a l’ateneu Casino Prado Suburense de Sitges. Una companyia de teatre amateur que a partir del 1983, sense adonar-se’n es va professionalitzar.

Durant aquests 40 anys han fet teatre al carrer, saraus, televisió i han passejat els seus espectacles per més de 200 teatres de tot Espanya i alguns de l’estranger, han realitzat més de 12.000 representacions de teatre i els han vist més de 5 milions d’espectadors.”Una altra novetat d’enguany és el format de la gala dels Premis, ja que l’acte serà presentat pel mestre de cerimònies del Circ Històric Raluy i comptarà amb les actuacions d’alguns dels números més emblemàtics d’aquest llegendari circ.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.