Continua el mini-cicle de concerts de “Pedro Javier González TRIO”

Continua el mini-cicle de concerts de “Pedro Javier González TRIO”

Comença la nova ronda del mini-cicle de concerts de rumba que es van programar entre el 12 de setembre i el 14 de novembre de 2021 a diferents ateneus de la ciutat de Barcelona. Com bé recordareu, el grup musical escollit per realitzar aquesta gira és el ‘Pedro Javier González TRIO’, el qual es va estrenar amb gran èxit el passat setembre.

A continuació podeu donar una ullada al calendari d’actuacions del cicle:

El centre de Gràcia                    01/11/2021           18h
La Lira de Sant Andreu             29/10/2001          20.30h
Aliança Palmarenca                  06/11/2021           20h
Sants Teatre                               14/11/2021            18h

 

En Pedro Javier González és un dels guitarristes de referència amb tretze discos publicats al llarg de la seva trajectòria. Amb més de 30 anys de carrera i centenars de concerts a l’esquena, ha col·laborat amb grans artistes com Joan Manel Serrat‘El último de la fila‘ o Manolo García. També ha compartit cartell i festivals amb el gran Paco de LucíaBB KingJohn MclaughlinJohn Williams i Tommy Emmanuel.

En aquesta ocasió, ho fa acompanyat de Guillem Aguilar al baix i David Dominguez a la percussió amb una col·lecció d’exquisits temes originals, adaptacions i revisions des del cor de la seva guitarra flamenca.

2 Comments

  • Publicat fa 28/10/2021

    Judith Ibáñez

    Teniu la data del concert a El Centre malament.
    És dilluns, 01/11/2021 a les 18:00

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.