Explica’ns quin ha estat l’impacte de la covid-19 al sector artístic i cultural

Explica’ns quin ha estat l’impacte de la covid-19 al sector artístic i cultural

Amb motiu de la situació extraordinària que s’ha viscut durant l’any 2020, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (el CoNCA) ha preparat un qüestionari per analitzar l’impacte de la crisi sanitària i econòmica en el sector cultural. Malgrat la pandèmia global continua limitant de forma molt important l’activitat cultural i artística, és hora de fer un primer balanç de com les mesures preses per lluitar contra el virus han afectat el teixit de les empreses i els treballadors culturals.

Amb aquest objectiu, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya us demanem que respongueu el qüestionari que trobareu en aquest enllaç i que promou el CoNCA. Només trigareu 10 minuts i ens ajudareu a conèixer millor la situació del sector cultural i artístic de cara a fer recomanacions a les administracions públiques amb l’objectiu final d’accelerar la recuperació durant l’any 2021.

El qüestionari va adreçat a qualsevol persona que treballi o desenvolupi la seva activitat professional en els sectors artístics i culturals del país. Podeu contestar-lo com a representants d’una empresa, institució o organització cultural o com a persona física que desenvolupa la seva activitat professional en aquest sector.

Els resultats d’aquest qüestionari es publicaran a l’Informe Anual de la Cultura i de les Arts 2020 que el CoNCA té previst presentar el proper mes de juny.

Deixa el teu comentari