Proposa els teus candidats als Premis Clavé 2020!

Proposa els teus candidats als Premis Clavé 2020!

La Federació de Cors de Clavé organitza la tercera edició dels Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya. Des de la Federació d’Ateneus us convidem a participar en la fase de proposta popular de candidats a les diferents categories a través del web dels premis: premisclave.cat

Com el seu nom indica, els Premis Clavé són un homenatge a la figura del qui fou virtuós músic, poeta i polític durant segle XIX. Els premis, que honoren el seu nom, tenen una vocació nacional i transversal, són de nominació popular i els atorga un jurat format per diversos professionals vinculats al món coral i la cultura popular.

Per a més informació sobre les categories de premis, i per a fer les teves propostes de nominats, entra al web dels Premis Clavé, des d’aquest enllaç.

Deixa el teu comentari