L’Ateneu Popular de Ponent impulsa una nova ordenança a Lleida

L’Ateneu Popular de Ponent impulsa una nova ordenança a Lleida

Aquest 2020 han estat moltes les entitats sense ànim de lucre de la ciutat de Lleida que, amb la crisi provocada pel Covid-19, han vist limitats els seus drets de reunió i participació al no complir amb les mesures de seguretat als espais on habitualment fan reunions i trobades.

L’Ateneu Popular de Ponent, davant la problemàtica que suposava la realització de l’assemblea anual, ha impulsat una iniciativa coordinada des de la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Lleida per proposar una modificació sobre l’ordenança fiscal, relativa a la utilització de sales d’equipament municipal amb la finalitat d’oferir espais públics on es poden complir les mesures de seguretat establertes.

Això permetrà que les entitats de la ciutat de Lleida puguin fer ús dels equipaments municipals que requereixin de forma gratuïta, mentre durin les restriccions d’usos d’espais per la crisi sanitària de la Covid-19. En aquest sentit, el passat mes de novembre, l’Ateneu Popular de Ponent va poder realitzar la seva assemblea a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.