La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus dóna tot el seu fons documental a la Generalitat

La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus dóna tot el seu fons documental a la Generalitat

La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus ha informat aquesta setmana que ha rebut la documentació d’acceptació de tot el fons documental de l’entitats per part de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta de tota la documentació que comprèn el període del naixement de l’entitat (1694) fins el 2014. La formalització de l’entrega per a la seva millor conservació, s’ha fet mitjançant un contracte de cessió al Departament de Cultura. La Generalitat ha anunciat que aquesta documentació quedarà albergada a l’Arxiu Comarcal del Baix Camp, a disposició de tothom qui la vulgui consultar.

Amb aquesta notícia, l’entitat vol avisar també a tots els historiadors i investigadors que vulguin fer recerca sobre l’entitat o sobre Reus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.