Palafrugell acollirà la formació i el Plenari anual de la DT Comarques de Girona. INSCRIU-TE!

Palafrugell acollirà la formació i el Plenari anual de la DT Comarques de Girona. INSCRIU-TE!

El dissabte 3 d’octubre tindrà lloc la formació ‘Com donar conèixer la nostra entitat: El dossier’ al Centre Fraternal de Palafrugell. Un taller centrat en la creació d’un document que serveixi per a la presentació del nostre ateneu en qualsevol àmbit, ja sigui de cara a demanar subvencions, presentar projectes o donar-lo a conèixer als socis i/o altres entitats. Aquesta formació, que s’havia de realitzar el passat 18 de juliol i es va cancel·lar per diverses causes logístiques, tindrà una durada de dues hores i mitja i serà impartit per Alfons Tiñena, assessor d’estratègia de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Les persones dels ateneus interessades ja es poden inscriure en aquest enllaç. Afanyeu-vos perquè el dia 01/10/20 s’acaba el període d’inscripció!

El mateix dissabte, després de la formació, es durà a terme el Plenari anual, en el que es valoraran les activitats i accions realitzades per la Delegació Territorial de Girona durant aquest any 2020 i es parlarà de la situació present, així com del futur de la delegació. A principis de setembre, es farà arribar un correu als diversos ateneus federats perquè confirmin assistència al plenari, així com al dinar que es durà a terme un cop s’hagi finalitzat la jornada.

Tant la formació com el plenari estan oberts a qualsevol membre dels ateneus federats, així que us convidem a formar part de les dues activitats! La participació conjunta és clau per seguir donant impuls a la delegació i a la Federació!

Deixa el teu comentari