El cicle de Poesia i Arts de la delegació de Girona tindrà lloc a la tardor

El cicle de Poesia i Arts de la delegació de Girona tindrà lloc a la tardor

Els ateneus de les comarques gironines han organitzat el Cicle de Poesia i Arts com a activitat anual i el programaran durant l’últim trimestre de l’any. Així doncs, del 15 de setembre al 15 de desembre del 2020 tindrà lloc un cicle itinerant amb cinc recitals de poesia i altres arts que recorrerà el territori, adaptant-se als diferents formats, espais, necessitats i condicions de cada ateneu.

Coordinat conjuntament amb l’editorial Edicions Tremendes de Girona, el cicle compta amb cinc espectacles amb acompanyament artístic (música, dansa, expressió corporal o il·lustració, entre d’altres), els quals giren entorn de cinc temàtiques diferents: feminisme, ciència, humor, família i erotisme. Cada espectacle compta amb un/a poeta i un/a artista de les comarques gironines, i cada representació acabarà amb una sessió de micròfon obert.

Cada ateneu podrà escollir quants i quins recitals vol fer durant la tardor, així com el format que donarà als espectacles dins la seva programació: festival de poesia, jornada poètica, amb duració d’un mes o d’una temporada, etc. Els ateneus interessats tenen temps fins al dijous 23 de juliol per reservar les dates dels recitals que desitgin programar, i poden fer-ho a través d’aquest formulari.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.