Ajut Impulsa’t 2020: termini 25 de maig

Ajut Impulsa’t 2020: termini 25 de maig

L’Impulsa’t 2020 avança terminis de presentació de sol·licituds, respecte a la previsió inicial (que s’allargava fins el 30 de juny). El termini final serà el 25 de maig, per la qual cosa totes les entitats que estiguin interessades en sol·licitar aquest ajut que es convoca anualment, hauran de presentar els dos documents de sol·licitud que adjuntem aquí abans del 25 de maig.

En cas de no presentar aquesta documentació en la data establerta, no es podrà optar a aquest ajut. Les entitats que ja han presentat aquests dos documents, no cal que facin cap acció més.

El Programa Impulsat de la FAC va néixer amb la finalitat d’ajudar a les entitats federades a programar tallers, exposicions, xerrades i actuacions en viu. Funciona a través d’un ajut econòmic a totes les entitats federades que així ho sol·licitin. Des de la FAC podrem confirmar-vos l’import d’aquest ajut i l’import mínim a justificar quan sigui convocada i finalment atorgada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Sol·licituds:

Document de sol·licitud de l’Impulsa’t 2020
Declaració OSIC

Fes-nos-les arribar per correu electrònic a projectes@ateneus.cat

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.