Les Delegacions Territorials no s’aturen en època de confinament

Les Delegacions Territorials no s’aturen en època de confinament

El president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, segueix coordinant la FAC malgrat el confinament. Aquesta setmana s’ha reunit amb les quatre Delegacions Territorials que segueixen operant al territori. En aquest sentit, en la trobada s’han posat sobre la taula els projectes més immediats i de futur que s’han de desenvolupar al territori un cop acabi el confinament per poder-hi començar a treballar de manera ben planificada.

Des de la FAC es treballarà també perquè les Delegacions puguin aprofundir en la comunicació interna a través de la creació d’un butlletí digital mensual que mantingui al dia de les accions que es fan entre les entitats de les delegacions. La FAC, a més, oferirà properament un servei de videoconferència per a cada ateneus que ho vulgui. Des de la presidència, Morella va convidar a què les entitats omplin l’Anuari de la FAC, una eina imprescindible per a poder revisar i resoldre aspectes oblidats que tenim com a ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.