Et vas perdre el reportatge als ateneus de Catalunya de TV3? Recupera’l aquí!

Et vas perdre el reportatge als ateneus de Catalunya de TV3? Recupera’l aquí!

La Federació d’Ateneus de Catalunya, i el seu president, Pep Morella, van ser entrevistats pel programa ‘Quan arribin els marcians’, que dirigeix la periodista Esther Rodríguez, el proppassat mes d’abril. Rodríguez, a més, va ser una de les ponents de la Taula Rodona que feia referència a ateneus i mitjans de omunicació, conjuntament amb Carme Canet de Catalunya Ràdio, i Miquel Riera d’El Punt Avui.

En ares del seu compromís amb la cultura catalana i, en aquest cas concret, la cultura popular i l’ateneisme com a moviment, ‘Quan arribin els marcians’ va elaborar aquesta peça sota el títol ‘Ganes d’associar-nos’. La publicació del reportatge va coincidir amb la concessió del Premi Nacional de Cultura a la FAC i el relleu a la presidència, de Salvador Casals a Pep Morella.

El reportatge versa sobre la tasca i els reptes dels ateneus establint un diàleg amb Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya; amb el consultor cultural Pep Montes; amb Esteve Torrent, president del Centre Moral d’Arenys de Munt; amb Sílvia Espinach, membre de la Secció juvenil de Teatre del Centre Moral d’Arenys de Munt, i amb Edu Roca, de l’Esbart i Pastorets del Centre Moral d’Arenys de Munt.

Si encara no havíeu tingut l’oportunitat de veure el documental, recupereu-lo aquí!

Deixa el teu comentari