El president de la FAC, Pep Morella, assistirà a la Trobada d’Entitats Culturals pel #DASC19

El president de la FAC, Pep Morella, assistirà a la Trobada d’Entitats Culturals pel #DASC19

El president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Pep Morella, assistirà aquest divendres 31 de maig, a les 20h a la Trobada d’Entitats Culturals que es farà al terrat del CERAP, en motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural (#DASC19).

La trobada, que tindrà el format d’una taula rodona, estarà composada per Jordi Agràs, delegat a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat; Jaume Massó, president del Centre de Lectura de Reus; Salvador Palomar, de l’associació Carrutxa de Reus; Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya; Josep Santesmases, president de la Coordinadora de Centres d’Estudi de Parla Catalana; i Marisol Virgili, presidenta del CERAP. Moderarà: Ariadna Escoda, periodista de Canal Reus TV. El tema serà el de «L’associacionisme cultural: present i futur», i la xerrada és oberta a tothom.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.