La Federació d’Ateneus s’adhereix al manifest Educació 360

La Federació d’Ateneus s’adhereix al manifest Educació 360

La Federació d’Ateneus de Catalunya s’ha adherit al manifest de l’Aliança Educació 360. Educació a temps complet’, una proposta compartida per la Fundació Jaume Bofill, la Diputació de Barcelona i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica que han conceptualitzat la idea, han aportat recursos i capacitats, i han decidit treballar junts i que conviden a la participació d’altre entitats.

La iniciativa es va presentar públicament el 29 de gener de 2018, i s’hi van afegir 34 socis estratègics. Amb el manifest de convocatòria van convidar a ajuntaments, centres educatius, entitats, equipaments, recursos i iniciatives de tot tipus a formar part de l’Aliança Educació 360 per fer-la possible.

Des de la Federació d’Ateneus us animem a llegir i compartir el manifest de l’Aliança per ajudar a fer possibles tots els compromisos de la iniciativa i aconseguir més i millors oportunitats educatives per a tothom.

La FAC i Educació 360 organitzen una taula rodona

D’altra banda, demà dimecres, la FAC i Educació 360 organitzen una taula rodona que porta per títol ‘Ateneus i Educació’, moderada per la vicepresidenta de la Federació, Anna Pruneda, i amb la presència de Jordi Plana, Gerent de l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona, Núria Duñó, coordinadora de l’Aliança Educació 360, Mireia Claret, presidenta de l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera pel projecte Escola Ateneu Igualadí, i Óscar Enrech, Director General de l’Orfeó Lleidatà pel projecte de l’Escola de Música de l’Orfeó. Ens trobarem a ‘La Bonne’ (c. Sant Pere Més Baix, 7, BCN) a les 18h.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.