Participa al Panoràmic 2017

Participa al Panoràmic 2017

Enguany, la Federació d’Ateneus de Catalunya és l’entitat dinamitzadora del Panoràmic 2017 a les Terres de Lleida – Pirineus. Per això us convidem a participar en una nova edició de l’informe de l’impacte que generen les organitzacions a la societat catalana. Ajuda’ns a fer possible el retrat més real de les entitats i organitzacions no lucratives de Catalunya.

  • Què és el Panoràmic?

És una recerca que es fa des del propi sector per disposar del coneixement necessari amb l´objectiu d´enfortir les entitats i organitzacions no lucratives. Està impulsada pel Consell d´Associacions de Barcelona, fruit de les reflexions recollides al #2nCongrés, juntament amb l´Observatori del Tercer Sector, la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Fundació Pere Tarrés i compta amb el suport de la Fundació Bancària “la Caixa”, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de Barcelona, l´Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, l´Ajuntament de Terrassa, l´Ajuntament de Barberà del Vallès, l´Ajuntament d´Igualada i l´Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.

  • Per què és important participar-hi?

La realitat de les entitats és variada, dinàmica, complexa i plena de particularitats. Sense la teva participació, no podrem saber quina és la contribució que fa la teva entitat a les persones, a la societat i al propi sector no lucratiu. Per tant, la radiografia en quedarà incompleta.

En aquesta edició volem copsar la realitat del tercer sector tant del conjunt del país com de cadascuna de les demarcacions territorials i àmbits d´acció que el composen. La vostra participació ens ajuda a fer-ho.

  • Com podeu participar?

Si vau participar l´any passat i voleu rebre el qüestionari amb les dades que vau posar per tal de revisar els canvis i contestar només les preguntes noves d´aquesta edició escriviu a: elpanoramic@ferrerguardia.org.

Responeu l’enquesta i/o feu difusió de l’etiqueta #elPanoràmic.