Convocats els Premis Ateneus 2017

Convocats els Premis Ateneus 2017

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) convoca la 28ena edició dels Premis Ateneus amb l’objectiu de reconèixer la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç de les entitats culturals, les persones, les empreses i els mitjans de comunicació del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural.

Fins al 12 de novembre de 2017, les candidatures es poden presentar exclusivament omplint aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ.

Existeixen 7 categories diferents:

  • Premi Comunicació Associativa
  • Premi a la Creativitat Artística
  • Premi a la Capacitat d’Innovació
  • Premi Foment de la Participació
  • Premi Jove, Proposa! 
  • Premi al Treball en Xarxa
  • Premi de la Votació Popular (*)

Cada categoria disposa d’un primer premi de 1.500 € i el guardó; un segon premi de 900 € amb diploma, i un tercer premi de 300 € amb diploma.

(*) Totes les candidatures presentades a les diferents categories participaran automàticament al Premi de la Votació Popular, categoria coorganitzada amb el Diari ARA, que possibilita la votació oberta dels projectes a través del portal que s’habilitarà properament per a l’ocasió . Les votacions es podran realitzar del 20 de novembre a l’11 de desembre de 2017.

El veredicte del jurat es farà públic el dia del lliurament dels Premis Ateneus a mitjan de desembre de 2017. Si el jurat ho considera oportú, podrà declarar el premi desert en qualsevol de les seves categories.

Consulta la documentació relacionada:

Novetats 2017: redefinim categories i augmentem la dotació econòmica

Enguany hem modificat la nomenclatura d’algunes categories. El Premi als Mitjans de Comunicació passa a denominar-se “Premi a la Comunicació Associativa” i el Premi a la Integració Social es converteix en el “Premi al Treball en Xarxa”. A més, en aquesta edició, el tercer premi de cada categoria atorgarà una dotació econòmica de 300 € a les candidatures guanyadores.

Acte de lliurament Premis Ateneus 2017

L’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2017 es celebrarà a mitjan de desembre a l’Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92 Barcelona). L’organització confirmarà la data i l’hora properament. A l’esdeveniment també es lliuraran diplomes d’aniversaris destacats a enitats federades: Societat Coral Diadema Corberenca, Foment Hortenc i Ateneu Bisbalenc (100 anys); Ateneu Unió de Santa Coloma de Cervelló i Centre Sant Pere Apòstol (125 anys).

 

Patrocini i col·laboració: