Fem la 4a Carta Catalana de la Joventut!

Fem la 4a Carta Catalana de la Joventut!

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya ha obert un procés participatiu per elaborar la 4a Carta Catalana de la Joventut. És un document de consens que s’elabora a partir de la participació oberta i transversal de joves i entitats juvenils d’arreu del territori. El CNJC agafa el compromís d’assumir el contingut de la Carta Catalana com a programa polític propi per als propers anys.
Podeu participar a les següents dues fases del procés, i fer-ne difusió entre els vostres associats:
  • Qüestionari digital “Digues la teva” perquè els i les joves que no hagin pogut participar als tallers facin la seva aportació senyalant necessitats i fent propostes concretes entorn de 12 temes (treball, educació, salut, gènere, justícia global, habitatge, etc.). El qüestionari “Digues la teva” s’emmarca dins del procés participatiu “(Re)Pensem-ho tot, construïm col·lectivament: #FemCarta!” iniciat el febrer amb tallers presencials arreu de Catalunya. La iniciativa té per objectiu redactar una nova Carta Catalana de la Joventut que serveixi com a eina d’incidència política i social per reivindicar respostes efectives a les necessitats, propostes i inquietuds de les persones joves.

>> QÜESTIONARI

  • El Congrés Català de la Joventut, programat pels dies 13 i 14 de maig, serà el punt àlgid del procés participatiu #FemCarta. Servirà per posar en comú totes les propostes recollides a través dels diferents tallers i qüestionaris, concretar-les i treballar les principals línies de conclusions per redactar la Carta Catalana.El dissabte s’organitzaran tallers temàtics centrats en cada un dels 12 eixos que abordarà la Carta Catalana. En aquest tallers s’exposaran les totes les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu per poder-les debatre col·lectivament i consensuar les línies que seguirà i recollirà la Carta. El diumenge es presentaran a les participants les propostes treballades en els diferents grups per acabar de definir el contingut final del document. El Congrés també comptarà amb espais destinats a fer xarxa entre joves i entitats i una festa dissabte a la nit, entre altres.

>> INSCRIPCIONS

Amb aquests missatges, podeu fer difusió del procés participatiu a les xarxes socials:
#FemCarta
#CartaCatalanaJoventut