Dóna el teu suport a la concessió de la Creu de Sant Jordi al Centre Sant Pere Apòstol

Dóna el teu suport a la concessió de la Creu de Sant Jordi al Centre Sant Pere Apòstol

En motiu de la celebració del 125è aniversari de la fundació del Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona el proper any 2017, l’entitat demana adhesions de les entitats federades en suport a la concessió de la Creu de Sant Jordi.

El Centre Sant Pere Apòstol, entitat sense afany de lucre, va néixer l’any 1892 al barri de Sant Pere de Barcelona, compta amb uns 500 socis de totes les edats i al llarg de la seva vida ha estat una referència en el barri com a dinamitzador cultural, cívic i de lleure. Des de la seva creació han estat moltes les persones que han passat per l’entitat com a alumnes de les seves aules escolars als primers anys del Centre o participant de les moltes activitats que s’han fet al llarg del temps.

Actualment acull diferents grups i entitats de diferent tipologia que ofereixen una important activitat sociocultural als socis i sòcies i al barri, essent-ne una prova del seu dinamisme el treball de motor i dinamitzador de la Festa Major del Barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera de la ciutat de Barcelona.

La trajectòria, la fa mereixedora de la preuada distinció que atorga anualment la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de «distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural

Podeu descarregar-vos la carta d’adhesió, omplir-la degudament i fer-la arribar a l’entitat a través del correu postal o escanejat a Carrer de Sant Pere Més Alt, 25, 08003 Barcelona o per correu electrònic a info@centresantpere.com (abans del 16 de gener de 2017).

Carta d’adhesió a la Creu de Sant Jordi al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona