Participa a les Jornades de portes obertes pel Dia de l’Associacionisme Cultural 2016

Participa a les Jornades de portes obertes pel Dia de l’Associacionisme Cultural 2016

Entitats! Podeu fer propostes fins al 24 d’abril per mostrar els vostres equipaments i oferir activitats.

Totes les entitats i equipaments culturals associatius que ho desitgin ja poden inscriure les seves propostes pel Dia de l’Associacionisme Cultural del 2016, instaurat el 4 de juny.

El proper més de juny serà el segon any en que s’organitzarà a tots els equipaments culturals associatius de Catalunya unes jornades de portes obertes dedicades a posar en valor el pes i la força de l’associacionisme cultural català. Les dates d’enguany seran del divendres 3 de juny fins el diumenge 5.

L’objectiu és acostar els ciutadans als ateneus, casals, casinos, orfeons, locals castellers o a qualsevol tipus d’equipament cultural gestionat per associacions, convidar-los a entrar i fer-los partícips de la important tasca de difusió cultural que realitzen les entitats del país.

Tota entitat/equipament cultural pot participar-hi, presentant les seves propostes i contestant un formulari. En aquest sentit, un cop confirmada l’acceptació de les propostes us podreu descarregar la imatge del DASC que podreu incloure en el material de difusió que elaboreu.

La data límit per introduir propostes és el 24 d’abril. El Departament de Cultura farà difusió de les propostes confirmades a través dels seus canals habituals i seran consultables des de l’Agenda Cultural.

Us proposem l’ús de l’etiqueta #DASC2016 com a eina per difondre les vostres activitats a les xarxes social.

Formulari de participació 2016

Més informació sobre el Dia de l’Associacionisme Cultural