El CAB disposa de dues beques per participar en l’estÀrter: Itinerari per associacions

El CAB disposa de dues beques per participar en l’estÀrter: Itinerari per associacions

estArter és una experiència formativa col·laborativa per a iniciatives col·lectives, amb vocació transformadora, que facilita les reflexions i eines per fer front als reptes del dia a dia.

Aquesta és la segona edició de l’itinerari associatiu en el marc de l’estàrter, adreçat a persones amb responsabilitats associatives però també a tothom que vulgui participar a l’estàrter des d’una perspectiva basada en l’implicació social i l’associacionisme com a espais de participació i transformació social.

Per facilitar la participació des del CAB promouen dues beques de 250€ (el preu són 500€/ persona) amb aquests criteris:

  1. Persones participants de junta directives d’associacions membres del CAB
  2. Persones participants directives d’associacions membres de les federades al CAB
  3. Persones equip tècnic d’associacions membres del CAB
  4. Persones equip tècnic d’associacions membres de les federades al CAB
  5. Persones sòcies d’associacions vinculades al CAB

+ info de l’estàrter associatiu en aquest pdfenllaç

Si voleu accedir a una de les beques ompliu el següent formulari fins el 19 de gener.

Horaris i dates: Divendres 19 de març de 16h a 20h, dissabte 20 de 10h a 14h i de 16h a 20h i 21 de març de 10h a 14h mòdul canvi social i participació. A més a més, l’espai arremengar-se  del 4 de març  tindrà contingut estretament vinculat amb el mòdul. Per horaris i dates de les esferes i resta d’espais que comprèn l’itinerari a www.estarter.cat

Preu: Tot l’itinerari associatiu té un cost de 500€.

Docència i coordinació: L’espai i l’itinerari associatiu està co-creat per diferents persones i entitats que participen de la Xarxa d’Associacionisme de Catalunya i l’Estàrter. La facilitació és a càrrec de Jordi Valls i David Guàrdia.