Entitats! Participeu a la Mostra “Som Cultura Popular”

Entitats! Participeu a la Mostra “Som Cultura Popular”

Amb l’objectiu d’articular un punt de trobada d’entitats i associacions al voltant de la cultura popular a la capital catalana, neix la Mostra del patrimoni immaterial a Barcelona: Som Cultura Popular que tindrà lloc del 21 al 24 de gener de 2016 a Sant Andreu, amb un epicentre d’activitat ben marcat a l’Espai de Fabra i Coats, Can Fabra i els seus voltants.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és mostrar la diversitat de les manifestacions de cultura popular que es porten a terme a la ciutat en particular i al país de forma generalitzada. És per aquesta raó que entenem que és una oportunitat per mostrar a la ciutadania el que es fa als ateneus de Catalunya.

Per tant, aquelles entitats que estigueu interessades en participar en alguna de les accions descrites en aquesta carta caldrà que ompliu la fitxa adjunta i ens la feu arribar, el més aviat possible, a la FAC (ateneus@ateneus.cat).

La Mostra serà un espai molt plural i per això es divideix en diversos apartats. A ‘Coneix’ hi trobareu el museu nòmada, l’espai de les pantalles i la cultura popular a l’escola. ‘Ensenya’t’ engloba l’espai de mostra d’entitats, la mostra editorial, els mitjans de comunicació i les fires de productes festers i de joguines. La cultura popular s’ha de viure i per això a ‘Viu’ hi haurà un espai d’actuacions, una mostra gastronòmica i un torneig esportiu. Finalment l’apartat ‘Explica’t – Explica’ns’ està dedicat a les assemblees, els debats, la tradiràdio i a una trobada de viquipedistes.

Descarrega’t el programa de la festa.