Les entitats amb els refugiats: Stop Mare Mortum

Les entitats amb els refugiats: Stop Mare Mortum

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya, ens sumem a la Plataforma Aturem el Genocidi al Mar Mediterrani Stop Mare Mortum.

Celebrem la solidaritat mostrada per moltes famílies i associacions catalanes disposades a acollir persones refugiades. També recolzem la iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona de crear una xarxa de ciutats refugi destinades a oferir una solució digna a persones que fugen del conflicte existent als seus territoris, i desitgem que s’hi sumin més poblacions igual que ho han fet, de moment, Sabadell o St. Feliu del Llobregat.

De fet, la FAC està estudiant la possibilitat de promoure, entre les seves entitats, una campanya d’acollida de persones refugiades. Pel què romanem atents a l’articulació de xarxes de cooperació amb aquest objectiu per incloure la nostra aportació.

Convidem a totes les associacions a adherir-se a la campanya en aquest enllaç.