El diari dels ateneus

El diari dels ateneus

La Federació d’Ateneus de Catalunya organitza enguany l’exposició “Catalunya, terra d’ateneus” on volem incloure un recull de les efemèrides més importants de les vostres entitats. Per aquesta exposició no hi ha prevista l’edició de cap catàleg, però hi haurà la possibilitat de comprar un diari, editat pel Punt Avui, en el que hi haurà un recull de les notícies i efemèrides més importants del llarg de la història del ateneus federats.

Per aquest motiu us demanem a  totes aquelles entitats que vulgueu aparèixer al diari que ens feu arribar abans del dia 14 d’octubre un màxim de 2 articles sobre alguna activitat o efemèrides que considereu important de la vostra entitat. Poden ser actuals o antigues, de la fundació, una festa, activitats, esdeveniments esportius, visites, obres de teatre, …

Ha de tenir entre 1.500 i 2.500 caràcters amb espais com a màxim i anar acompanyat d’una fotografia.

Si teniu preguntes no dubteu en fer-nos la consulta per correu electrònic o telèfon.