34 ateneus demanen Beques FAC pel curs 2022/23

34 ateneus demanen Beques FAC pel curs 2022/23

El passat 19 de setembre va finalitzar el termini per sol·licitar les Beques FAC per al curs 2022/23, que enguany comptaven amb dues línies d’ajut. Per una banda, les Beques per a socis, dirigides a totes aquelles persones associades que fan alguna activitat en entitats, però que, per alguna raó, no en poden assumir el cost total. Per l’altra, les Beques per no socis, dirigides a persones no sòcies de les entitats, que pateixen situacions de risc d’exclusió social.

Aquesta segona línia ha estat una novetat d’aquest any, i donarà l’oportunitat a aquestes persones de refer llaços amb l’entorn i enfortir les seves xarxes socials a través d’activitats culturals i la vida als ateneus federats.

Finalment, 33 entitats han sol·licitat les Beques per a socis i 16 les Beques per a no socis per al curs 2022/23. Un total de 34 entitats que podran ajudar econòmicament a moltes persones.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.