Ja es pot veure la píndola formativa de la Clara del Ruste

Ja es pot veure la píndola formativa de la Clara del Ruste

Coincidint amb el Dia de l’Associacionisme Cultural hem publicat la primera de les píndoles formatives de la FAC  i la XTAC. La píndola de la Clara del Ruste va encaminada a oferir recursos a l’hora de crear personatges teatrals.

La Clara és actriu, directora i dramaturga i forma part de la programació coordinada de la XTAC amb els espectacles ‘Jardí’ i ‘La Mary i la Santpere amb el Verkami’. Té una llarga experiència en companyies com Dagoll Dagom, Comediants i Joglars i creant pel seu compte espectacles adreçats tant a públic familiar com a adults.

Així doncs, no perdeu l’oportunitat de veure el vídeo en aquesta mateixa pàgina i aprendre tot el que cal per construir personatges teatrals rics.

Deixa el teu comentari