Arriben les píndoles formatives de la FAC per combatre el confinament

Arriben les píndoles formatives de la FAC per combatre el confinament

La FAC i la XTAC oferiran diversos vídeos protagonitzats per professionals del món de les arts escèniques amb l’objectiu d’oferir eines útils per a actors, directors i públic en general. Per tal de potenciar la utilitat d’aquest projecte, animem els ateneus a enviar preguntes als formadors a través dels formularis que anirem compartint amb vosaltres.

El primer dels vídeos el farà l’actriu, directora i dramaturga Clara del Ruste amb l’objectiu d’oferir recursos a l’hora de construir personatges. La Clara forma part de la programació coordinada de la XTAC amb els espectacles ‘Jardí’ i ‘La Mary i la Santpere amb el Verkami’ i té una llarga experiència en companyies com Dagoll Dagom, Comediants i Joglars i creant pel seu compte espectacles adreçats tant a públic familiar com a adults.

Si li voleu fer alguna pregunta a la Clara amb relació al tema, podeu enviar-ne fins a quatre omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina. Teniu fins al dia 20 de maig per enviar les vostres preguntes i a partir del 4 de juny podreu trobar la píndola al nostre canal de YouTube i a les nostres xarxes socials.

Després de la Clara del Ruste, prendrà el relleu el titellaire Jordi Bertran que explicarà els secrets de l’animació de marionetes i objectes. Posteriorment, l’actriu i directora Mireia Ros ens transmetrà la seva experiència pel que fa a les diferències entre treballar al teatre i al cinema. Finalment, l’actor, pallasso i animador Pep Callau ens donarà eines per ser millors comunicadors.

A mesura que avanci el projecte anirem compartint amb vosaltres els formularis per enviar preguntes de cara a les pròximes píndoles. Ho farem a través del canal de notícies del web de la FAC, però també en farem difusió per xarxes i amb el butlletí setmanal de la Federació.

1 Comment

  • Publicat fa 19/05/2020

    Albert

    Bon dia Clara, gràcies per oferir-nos aquesta oportunitat.

Deixa el teu comentari