Avantatges pels Socis

Des d’aquest espai, els socis que formeu part d’algun ateneu podreu consultar tots els avantatges de què disposeu (i que anirem actualitzant) només pel sol fet de tenir el carnet d’afiliat a una de les nostres entitats federades.

 

Descomptes en Cultura


Descomptes al TRADICIONÀRIUS Festival Folk Internacional 2020

Del 10 de gener al 30 d’abril del 2020 tindrà lloc el Festival Folk Internacional al centre Artesà Tradicionàrius, amb una amplia programació. En aquesta edició els socis dels ateneus federats a la Federació d’Ateneus de Catalunya tindran del 20% de descompte estable i fins a un 40% en concerts concrets.

Per poder adquirir les entrades amb descompte hi ha dues opcions:

Comprar amb codi promocional en línia a través de la plataforma entradium.com, el codi ens el podeu demanar escrivint a tecnic@ateneus.cat

Presentar a taquilla els carnet o acreditacions (en algunes ocasions una imatge de mòbil és suficient), i aleshores s’aplicarà el descompte per a dues persones.


BCN Clàssics – Descomptes per als abonaments de la temporada 2019-2020 al Palau de la Música i a l’Auditori

Des de BCN Clàssics us volem oferir un parell de promocions especials, aquest mes de febrer, que creiem que us poden interessar.

La primera promoció és per aquest dijous 13 de febrer a les 20h a l’Auditori, on presentem un recital de piano de la mà del virtuós Evgeny Kissin, que oferirà Sonates i Variacions de L.V.Beethoven. En aquesta promoció obtindreu un 10€ de descompte sobre el preu de les entrades de qualsevol zona.

La segona promoció és pel concert del dissabte 22 de febrer a les 20h al Palau de la Música Catalana, que presentem  els “Nens Cantaires de Viena”, amb un repertori de la mediterrània. En aquest concert obtindreu un 30€ de descompte sobre el preu de les entrades. Cliqueu sobre els concerts per veure les ofertes.

Detall de la temporada 19-20

13.02.20 Evgeni Kissin, piano…L’Auditori…20:00h DIJOUS
22.02.20 Nens Cantaires de Viena…Palau de la Música Catalana…20:00h DISSABTE
17.03.20 Academy of St Martin in the Fields…Palau Música…20:00h DIMARTS
25.04.20 Filharmònica de Viena + Zubin Mehta…Palau Música…20:00h DISSABTE
11.05.20 London Symphony Orchestra + Simon Rattle…L’Auditori…20:00h DILLUNS
Aquesta temporada tenim 4 modalitats d’Abonament

Abonament 8 concerts (inclosos els 4 concerts al Palau i els 4 concerts a l’Auditori)
Abonament 6 concerts lliure (dels 8 concerts, n’agafes 6 de lliure elecció, indiferentment d’on es facin)
Abonament 4 concerts Auditori (els 4 que es fan a l’Auditori)
Abonament 4 concerts Palau (els 4 que es fan al Palau de la Música)

Programació 2019-2020
Preus
Oferta

Avantatges per a totes les entitats que tinguin el logo de la FAC al seu carnet


La Cate (Figueres) equipara el seu carnet amb el dels ateneus que continguin el logo de la FAC

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats, els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.

Descomptes en revistes, mitjans i publicacions


Subscripcions a la revista El Temps per a tots els socis d’ateneus de Catalunya

Estimats amics i amigues,

El Temps, des de l’any 1984, és el setmanari de referència de política i cultura dels Països Catalans. L’anàlisi, la reflexió, els reportatges de fons i les millors opinions d’arreu del país, sempre han format part de la identitat del setmanari, que també té convenis de traducció amb les prestigioses revistes The Economist i Der Spiegel.

Al llarg d’aquesta trajectòria, hem anat teixint una xarxa de lectors i col·laboradors que ens han permès arribar fins aquí. Durant aquests 35 anys de camí, podem estar satisfets del rigor, el compromís i la feina realitzada, consolidant un mitjà en català amb redaccions a Palma, València i Barcelona i amb presència a tots els territoris en què es parla la nostra llengua. Res d’això hauria estat possible tampoc, sense la complicitat del teixit associatiu i de tota la gent del territori que en forma part i que, amb el seu sentit crític, comparteixen amb nosaltres la voluntat de treballar pel país, per la llengua i per la cultura.

Enguany, per celebrar els 35 anys del setmanari EL TEMPS, volem compartir amb el món associatiu i les persones que en formeu part, allò que sabem fer millor; periodisme. Per això, El Temps us ofereix a tots els socis i sòcies de la Federació d’Ateneus de Catalunya, la possibilitat de subscriure-us gratuïtament a la nostra edició digital durant 9 mesos durant els quals tindreu accés il·limitat a tots els nostres continguts.

Si està interessat, clique ací
Codi: ATENEUS

Per a més informació, cal enviar un correu electrònic a subscripcions@eltemps.cat.

Sense més, rebeu una salutació cordial

El director, Manuel Lillo
L’editor, Eliseu Climent

Avantatges amb El Temps

Preu especial de 130 euros/any per la subscripció en paper i digital (10% menys que la subscripció habitual i 40% respecte el preu de la revista) per a totes les entitats adherides a la Federació d’Ateneus de Catalunya i els seus socis i sòcies.
Sis mesos de subscripció digital gratuïta per a tots els socis i sòcies dels ateneus associats a la federació en motu del 35è aniversari d’El Temps.
Descompte de 50% en qualsevol tarifa publicitària del setmanari «El Temps» per a qualsevol entitat adherida a la Federació d’Ateneus.