Avantatges pels Socis

Des d’aquest espai, els socis que formeu part d’algun ateneu podreu consultar tots els avantatges de què disposeu (i que anirem actualitzant) només pel sol fet de tenir el carnet d’afiliat a una de les nostres entitats federades.

 

La Cate de Figueres ofereix a tots els socis d’ateneus adherits a la FAC que tinguin en logo de la FAC al carnet de les seves entitats, els mateixos avantatges que a tots els socis de La Cate. La mesura és vigent a partir de l’agost de 2019, i té un caràcter permanent fins que l’entitat figuerenca no prengui una decisió en un sentit diferent.


Subscripcions a mitjans de comunicació

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha arribat a un acord amb el setmanari El Temps i amb el diari EL PUNT AVUI, per oferir a les entitats federades i als seus socis, descomptes per a la subscripció a aquests mitjans de comunicació.

El Punt Avui és un diari de Catalunya editat en català fruit de la fusió dels diaris El Punt i l’Avui, que va aparèixer el dia 31 de juliol del 2011. Té una edició impresa en paper i una pàgina web. Compta amb una edició nacional i una altra de pròpia per a les comarques gironines.

Descompte:

20% per als ateneus federats i 15% per a socis dels ateneus.

El Temps és un setmanari de política i cultura editat a València per Edicions del País Valencià des de 1984. N’és editor Eliseu Climent. Té redaccions a Barcelona, i Palma.

Descompte:

Preu especial de 130 euros/any per la subscripció en paper i digital (10% menys que la subscripció habitual i 40% respecte del preu de la revista) per a totes les entitats adherides a la Federació     d’Ateneus de Catalunya i els seus socis i sòcies.

Sis mesos de subscripció digital gratuïta per a tots els socis i sòcies dels ateneus associats a la federació amb motiu del 35è aniversari d’El Temps.
Descompte de 50% en qualsevol tarifa publicitària del setmanari El Temps per a qualsevol entitat adherida a la Federació d’Ateneus.

Contacte:

comunicacio@ateneus.cat I 932688130 www.eltemps.cat