Altres

EAR és un projecte educatiu europeu que pretén implementar un mètode capaç de promoure una interacció eficaç i constructiva amb els altres, un pensament crític, una actuació socialment responsable i una actuació democràtica. La dialèctica, amb més de 2.500 anys d’antiguitat és un element molt important del patrimoni cultural immaterial europeu i promou l’argumentació racional, del descobriment gradual del coneixement i es centra en conceptes i idees més amplis, fet que permet la comprensió profunda dels valors fonamentals. En el taller es combinen la dialèctica i el teatre de manera integrada, buscant un conjunt amè i útil.

Pàgina web de l’activitat

Tipus d’activitat: Taller formatiu

Durada del taller: Dues sessions de tres hores en streaming (el 14/11/2020 i el 19/12/2020 a les 10 del matí)

Cost: Gratuït

Contacte: Nàdia Cruañas, 772 434 756 / projects@wusmed.org

La Fundació Festival de Cinema de Muntanya de Torelló i la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA proposen dos programes de projeccions a escollir amb pel·lícules premiades en l’edició de 2019 del Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló. Són en qualitat HD i es poden reproduir mitjançant qualsevol lector de vídeo. Estan en V.O. i subtitulades en català.

Consulta el catàleg
Formulari a omplir

Cost:

240 euros més IVA cada programa

Material necessari:

Local i equip de projecció, per compte de qui contracta.

Contacte:
Joan Salarich
629 720 309
info@torellomountainfilm.cat

Fronteres Invisibles i DIOMCOOP és un grup de persones que educa mentre entén i comprèn el fenomen de les migracions i lluita per acabar amb el racisme.

A dia d’avui, s’eixamplen i fan gran el projecte. Desenes de persones s’involucren en el projecte i el fan créixer. Es recolzen i es donen la mà amb tots aquells que d’alguna manera volen estimular la seva proposta. Sumen i amplien la seva perspectiva incorporant noves visions. Escolten i es fan escoltar. Avui, fan tot allò que un dia van plantejar; treballen per combatre la desinformació, per desmuntar els tòpics i per destruir els prejudicis que existeixen davant del fenomen de les migracions.

Fitxa activitat joc
Fitxa activitat taller

Es tracta d’un taller de relaxació positiva, on es duran a terme diverses pràctiques de gestió emocional i del pensament, per tal d’obtenir una millora qualitativa del benestar personal.

Hi ha també opció a fer també una xerrada sobre relaxació positiva.

PRESENTACIÓ del Taller de Relaxació Positiva

Persona de contacte: Sònia Fontseca Moratalla
Telèfon de contacte: 657643670
Mail: sonfontmor@gmail.com
Cost espacial per als ateneus federats: 40€ taller – 60€ taller + xerrada
Durada: 60 minuts

El circuit urgellenc ofereix des de fa 23 anys seguits el cinema a les places i els carrers de les nostres viles

El Circuit Urgellenc ofereix des de fa 23 anys seguits el cinema a les places i els carrers de les nostres viles. Treballen per a què el cinema de cada estiu sigui un xic millor.

Els formats de projecció per a aquesta activitat són en DVD o Blueray, amb videoprojector DLP de 5.000 lúmens o en CINEMA DIGITAL.

El format DVD i Blueray és exclusivament per a pel·lícules que fa 4 o 5 mesos que s’han estrenat en sales comercials.

Aposten per dur a terme tota mena d’esdeveniments audiovisuals, des de sessions de cine clàssic en pantalla petita,  fins a autocines de cinema comercial amb pantalla de 10 metres, passant per instal·lacions de so per a sessions de dj, conferències, realitzacions en vídeo dels vostres actes, cicle estable de cinema comercial…

Possibilitats tècniques: Consulta el PDF

Contacte:

973610519 / 699480255

pere@circusa.com, ramon@circusa.com

PreusConsulta el PDF