Els 50 anys de La Dharma seran també una festa de la cultura popular!

Els 50 anys de La Dharma seran també una festa de la cultura popular!

El 22 d’abril, el Palau Sant Jordi de Barcelona es convertirà en una gran festa per celebrar els 50 anys de la Companyia Elèctrica Dharma. Tal com es va fer per celebrar els 20 anys de la banda, per aquesta efemèride han preparat un espectacle únic i molt singular acompanyats de nombrosos artistes convidats i col·laboracions inèdites. I en aquestes col·laboracions no hi podia faltar la cultura popular del país amb qui sempre han estat molt vinculats.

Els Castellers, la Colla Bastonera, Tabalers i Diables de Sants, el Camell de Molins de Rei, La Cobla La Principal del Llobregat i un centenar de timbalers, grallers i diables d’arreu de Catalunya estan convocats en aquesta festa per acompanyar el grup en diverses cançons, mostrant la riquesa de la cultura més arrelada a Catalunya.

La cultura popular se suma, doncs, a les col·laboracions d’artistes que ja es van anunciar en el primer avançament: Albert Pla, Balkan Paradise Orchestra, Celtas Cortos, Gemma Humet, Maria del Mar Bonet, Quimi Portet i The Tyets. Molt aviat donaran a conèixer alguns artistes més que participaran en aquest concert únic que convertirà el Palau Sant Jordi en un espectacle històric irrepetible.

Venda d’entrades en aquest enllaç. Amb el codi: Dharma50CulturaPopular obtindreu un descompte a l’entrada.

Punt de venda d’entrades físic a la botiga de Vilaweb (carrer Ferlandina, 43 de Barcelona).

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.