Presentem ‘Els ateneus al Poblenou i la Barceloneta’, llibre guanyador de la VII Beca Terra d’Ateneus

Presentem ‘Els ateneus al Poblenou i la Barceloneta’, llibre guanyador de la VII Beca Terra d’Ateneus

La Federació d’Ateneus de Catalunya, l’Institut Ramon Muntaner, el Museu d’Història de Catalunya i l’Editorial Afers organitzem l’acte de presentació del llibre Els ateneus al Poblenou i la Barceloneta. Memòria popular de l’associacionisme cultural i polític a dos barris obrers, de les autores María Jesús Vidal, Sheila García i Isabel Centeno. 

L’acte de presentació del llibre es durà a terme el dimecres 22 de febrer, a les 18.30 hores, a l’Auditori del Museu d’Història de Catalunya (Pca. de Pau Vila, 3), a Barcelona.

La publicació, editada per l’Editorial Afers, és l’obra guanyadora de la VII Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus, convocada l’any 2020 per la FAC i l’IRMU, què, a més, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i Arç Cooperativa.

A més, es tracta del setè volum de la col·lecció de recerca història Terra d’Ateneus, promoguda per l’IRMU i la FAC per a difondre les obres guanyadores de la seva beca de recerca històrica.

La presentació comptarà amb les següents intervencions:

  • El Sr. Josep Santesmases, vicepresident segon de l’IRMU i membre del jurat de la Beca de recerca històrica Terra d’Ateneus.
  • El Sr. Carlos Pablos Salinas, membre de la junta directiva de la FAC
  • El Sr. Pau Vinyes, professor, investigador i historiador, qui s’encarregarà de presentar l’acte.
  • Les Sres. María Jesús VidalSheila GarcíaIsabel Centeno, autores del llibre.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.